Felújítás szakszerűen

Miért is fontos?

Spórák, köhögés, gyulladásos betegségek, rossz levegő, vizes falak, allergia, pára, penész, asztma és még sorolhatnánk az okokat.

Nyugalom, mindenre van megoldás.

A lakásfelújítást több csoportra oszthatjuk, kezdve az átépítéstől, az esztétikai felújítás, az energetikai felújításon át az egyszerű javításokig. Ezekre a munkálatokra kínálunk professzionális megoldásokat.

 

 

 

A kálium-nitrátról, avagy harc a salétrom ellen

Mit kell tudnunk a salétrom sóról? A salétrom só a kálium egy szervetlen vegyülete, hogy ne legyen ennyire száraz megfogalmazás – az a képződmény melynek során az ásványi sók vízzel együtt felszívódnak a falakba és ott a nedvesség elpárolgása után kicsapódnak. A kikristályosodott sók térfogata megnő, ha újra nedvesség éri őket levetnek magukról mindent: a […]

Bővebben

Esztétikai felújítás

Modernizálná fürdőszobáját, egyedivé varázsolná konyháját? A számtalan csempe variációk helyett valami nagyon egyedire vágyakozik? Nem tudja eldönteni, hogy éppen melyik dekorációs kiegészítőt válassza? Fotócsempe. Amely maga a dekoráció. Szeretné, ahogy nap mint nap kedvenc fotója, festménye töltené fel energiával? Fotótapéta. Csak a képzelet szabhat határt, hogyan dobjuk fel hálószobánkat, nappalinkat. Lecserélné padlóját? Akár a feje […]

Bővebben

Átépítés

Átépítésről beszélhetünk amikor a ház, lakás tartószerkezetei módosulnak. Nagy körültekintéssel gondoljunk az átépítésre, mert a lakófelület jellegét határozza meg minden esetben.

Bővebben

Energetikai felújítás

Szigetelne? Nyílászárókat korszerűsítene, cserélne, gépészeti módosításokat végezne a kedvezőbb energiafogyasztás érdekében? Ingyenes felmérés és árajánlat.

Bővebben